Haugesund Triatlonklubb har en stolt historie som strekker seg tilbake til 2012, da en gruppe entusiastiske idrettsutøvere i Haugesund bestemte seg for å etablere en klubb dedikert til triatlonsporten. Siden den gang har klubben vokst og blitt et viktig samlingspunkt for triatlonentusiaster i Haugesund og nærliggende områder.

Gjennom årene har Haugesund Triatlonklubb utviklet seg til å bli en av de ledende triatlonklubbene i regionen, med et sterkt fellesskap av utøvere på alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne konkurransetriatleter. Vår visjon er å fremme triatlonsporten og inspirere mennesker i alle aldre og bakgrunner til å oppdage gleden og utfordringene som triatlon kan tilby.

Klubbens medlemmer har deltatt og oppnådd bemerkelsesverdige resultater i nasjonale og internasjonale konkurranser. Vi er stolte over våre utøveres prestasjoner og deres engasjement for å representere Haugesund Triatlonklubb på høyeste nivå.

Men vi er ikke bare en klubb for konkurransetriatleter. Haugesund Triatlonklubb ønsker å være et inkluderende fellesskap for alle som ønsker å delta i triatlonsporten, enten det er for mosjon, helsefordeler eller sosialt samvær. Vi tilbyr trening og støtte til utøvere på alle nivåer, samt sosiale arrangementer og samlinger hvor medlemmene kan knytte bånd og dele sin lidenskap for triatlon.

Vi er stolte av vår historie, men vi ser også fremover. Haugesund Triatlonklubb fortsetter å vokse og utvikle seg, og vi håper å kunne inspirere enda flere mennesker til å oppdage gleden ved triatlon. Bli med oss på denne spennende reisen, uansett om du er en erfaren utøver eller bare er nysgjerrig på å prøve triatlonsporten for første gang. Vi ønsker deg velkommen til Haugesund Triatlonklubb!